Back to top
June 13th 2020

Virtuella EcoTrail Stockholm 2020

DISTANCE
700 m - 80 km
START TIME
2020-06-11 -> 2020-06-14
PARTICIPANTS
800
TIME LIMIT
No limit
REGISTRATION FEE
SEK 395

Virtuella EcoTrail Stockholm 11-14 juni 2020

Vi har tvingats ställa in vårt älskade EcoTrail Stockholm 13 juni 2020 pga corona. (Läs mer här >>). Vår önskan är att det ändå blir ett EcoTrail Stockholm i juni även om vi inte kan träffas alla löpare på en och samma plats under samma dag. Därför kommer vi att under torsdag-söndag 11-14 juni 2020 arrangera EcoTrail Stockholm Virtuellt lopp!  

 

Det blir en tävling för alla som innehåller samma sak som en vanlig tävling; uppladdning, nummerlapp, tidtagning och medalj såklart!

 

 

Vad är ett virtuellt lopp?

En virtuell tävling innebär en riktig tävling där du är. Du tävlar på en egen slinga/sträcka och tar din egen tid. Du registrerar själv ditt resultat under och efter tävling. Kom ihåg att det inte är komplicerat, och du kommer inför starten få all nödvändig information om hur du registrerar ditt lopp.

Den här tävlingen kan inte ställas in!

Vi vet att ni har laddat inför EcoTrail Stockholm precis lika mycket som vi har. Vi vet att ni har utfört tuffa pass i regnet i oktober och långa pass i snön i december. Att ni har räknat ner dagarna och med oro funderat på om EcoTrail Stockholm kommer få genomföras? Nu vet vi tyvärr den bittra sanningen att loppet tvingats ställa in – men -  låt oss nu göra det bästa av situationen tänkbara! Låt oss tävla på distans mot varandra och ändå erhålla den där fantastiska medaljen och känna benen och pulsen arbeta! Och vet du vad – EcoTrail Stockholm Virtuellt lopp kan inte ställas in!

Vilka klasser finns?

Du kan välja mellan följande klasser:

-       EcoTrail Stockholm Trail Mini 700 m

-       EcoTrail Stockholm Trail Kids 2 km

-       EcoTrail Stockholm Trail Teen 6 km

-       EcoTrail Stockholm 8 km Dam/Herr

-       EcoTrail Stockholm 16 km Dam/Herr

-       EcoTrail Stockholm 32 km Dam/Herr

-       EcoTrail Stockholm 45 km Dam/Herr

-       EcoTrail Stockholm 80 km Dam/Herr

-       EcoTrail Stockholm ALL IN 189,7 km*

*För den som känner så mycket spring i benen att denne önskar springa samtliga distanser
700m-80 km under 11-14 juni 2020.

Vad ingår i EcoTrail Stockholm Virtuellt lopp?

Det som gör EcoTrail Stockholm unikt är de fantastiska banorna, den strålande solen, den fina och välkomnande atmosfären i starten, de magiska funktionärerna, den episka medaljen i mål och de glada kockarna som serverar dig mat efter målgång! För att bara nämna några saker.

Allt detta går inte att ge er i ett virtuellt lopp men vi ska försöka ge er så mycket som möjlig från arrangörsstaben och tillsammans med våra partners!

-       Startplats EcoTrail Stockholm Virtuellt lopp valfri distans

-       Vår vackra & unika trädmedalj med 2020 års design inspirerad av Blå Porten

-       EcoTrail Stockholm Finisher Original Buff

-       Digital nummerlapp med namn och landsflagga

-       Inspirationsboken Naturkraft av Miranda Kvist (värde 165 kr) OBS: På grund av begränsat antal böcker ingår denna endast vid anmälan som gjorts fram till och med 26 maj.

-       50% rabatt på valfri vara hos La Sportiva i deras nya webshop som lanseras i juni.

-       Presentkort från flera av våra partners (värde minst 500 kr)

 

Vad kostar EcoTrail Stockholm Virtuellt lopp?

Pris 8-80 km: 395 kr

Pris All In: 395 kr

Pris Trail Kids & Trail Teen: 195 kr (Endast medalj & buff ingår).

Pris Trail Mini: 95 kr (Endast medalj & buff ingår).

 

Var du anmäld till "vanliga" EcoTrail Stockholm sedan tidigare?

Då ska du ha fått ett mail från oss i slutet av april med ett särskilt erbjudande för det virtuella loppet och hur du flyttar din anmälan till det. Har du inte fått mailet? Hör av dig till info@ecotrailstockholm.com

Om du som tidigare anmäld redan fyllt i formuläret för att konvertera din startplats till det virtuella loppet så ska du inte anmäla dig till virtuella loppet här. Så länge som du valt virtuellt lopp i formuläret och du fick en e-postbekräftelse så är allt i sin ordning. Du kommer bli överflyttad och finnas med i startlistan för det virtuella loppet under andra halvan av maj.

 

Tävla var du vill och när du vill! 

Du väljer att tävla när du vill under EcoTrails tävlingshelg 11-14 juni kl 23.59. Du väljer också var du springer under tävlingen. Om du bor i Stockholmsområdet kan du så klart tävla på de "riktiga" banorna även om det sker på egen hand och på egen risk. För att hitta runt banan kan du använda dig av en GPS-klocka med navigeringsfunktion och gpx-filerna över banorna som vi skickar till de anmälda i god tid innan tävlingsdagarna. Du kan också tävla i din vanliga skog på hemmaplan, på en markerad led eller runt ett elljusspår. Alla underlag förutom asfalt eller löparbana är godkända att tävla på!

 

Pepp inför, under och efter loppet
– så mycket riktigt lopp det kan bli!

 

Vi kommer göra allt i vår makt att göra vår virtuella version så riktig som den bara kan bli! Vi kommer finnas med pepp och energi i vår facebookgrupp där vi uppmuntrar er alla att skriva och uppdatera till era medlöpare. I vår facebookgrupp kommer vi också hjälpa dig som söker tävlingssällskap under helgen. Vi kommer befinna oss på banorna under tävlingsdagen för att heja på så många som möjligt av er. Vi kommer att skicka ut digitala nummerlappar till er som vill ha dem – och hoppas ni är många som bär dem på självaste tävlingsdagen!

 

Vi kommer – i denna kris – gör så mycket vi bara kan för att skapa en storslagen loppupplevelse!

 

Mer information kommer om hur loppet genomförs

 

Loppet går virtuellt och du tävlar digitalt fastän du självklart springer på riktigt! Du registrerar ditt lopp via GPS i en mobilapp eller registrerar ditt resultat i efterhand med hjälp av din löparklocka. Du kommer få all information i god tid inför loppet och vi sammanställer så klart resultatlistor precis som vid ett vanligt lopp. Anmälan är öppen under hela tävlingshelgen.

Vi hoppas vi ses på den digitala startlinjen i juni!

 Gå med i tävlingens facebookgrupp och få kontakt med andra tävlande >>

Peppa och inspirera varandra på sociala medier med #ecotrailstockholm