Back to top
June 12th 2021

Trail Mini 700 m (ages 0-10)

DISTANCE
700 m
ALTITUDE GAIN
5
NATURE %
100
START TIME
10:10
REGISTRATION FEE
95 SEK
PARTICIPANTS
100

VÄLKOMMEN TILL ECOTRAIL STOCKHOLM MINI 700 M!

Äntligen har vi ett eget lopp för de allra yngsta traillöparna (0-10 år)! Trail Mini har start och mål vid Amfiteatern, Stora Skuggan där även våra lopp på 16, 33, 45 och 80 km samt Kids och Teen startar. För våra mini-löpare är det ingen tidtagning eller resultatlista men självklart får alla som springer nummerlapp och vår fina medalj, EcoTrail Stockholm finisher-buff samt återhämtningsdryck och snacks vid målgång. Vi kommer att ha både för- och efterlöpare samt funktionärer längs med banan och du som förälder får så klart springa tillsammans med ditt barn om du vill. För de barn som är i 7- till 10-årsåldern och vill springa en något längre sträcka och på en lite mer äventyrlig bana rekommenderar vi istället vårt Kids-lopp på 2 km.

 

BANAN

Banan för Mini 700 m har betydligt enklare underlag än våra övriga lopp och går på gräs, gångväg och slät stig vid Stora Skuggan. På gräs och gångvägar springer mini-löparna runt Spegeldammen och tillbaka mot Amfiteatern. Här väntar loppets utmaning med en kortare backe uppför Amfiteaterns vall innan det bär av utför och in mot mållinjen  med musik, publikens jubel och den välförtjänta EcoTrail-medaljen!

 

VAD INGÅR?

 • Den fina EcoTrail Stockholm-medaljen
 • EcoTrail Stockholm finisher-buff
 • Välfylld vätske- och energistation vid start/mål
 • Support från Sveriges och (troligtvis) världens bästa, mest engagerade, peppande, glada och hjälpsamma funktionärer!

 

 

MEDALJ

Alla som tar sig hela vägen till mållinjen får en snygg medalj i trä med distansen du sprungit ingraverad. Varje års medalj är unik och har ett tema kopplat till Stockholms natur, kultur och historia. Temat för 2021 års medalj är...Skogen i Staden! Stockholm är på många sätt en unik storstad och huvudstad med all sin natur och många "vilda" skogsområden i eller i väldigt nära anslutning till innerstaden. Det är också precis det vi vill visa på med vårt lopp där löparna kan springa upp till 80 km till allra största del på stigar i skogen trots att de startar innanför tullarna och går i mål i city. Medaljen är graverad med några av de mest ikoniska byggnaderna i Stockholms stadssiluett på utsågad relief mot EcoTrails skogsgröna signaturfärg. Om den lille löparen i vår logo springer i skogen och blickar ut mot stadssiluetten eller om denne precis lämnat staden och springer in i skogen, ja den tolkningen överlämnar vi till betraktaren :-)


START & MÅL

Starten för Mini 700 m går kl. 10.10 vid Amfiteatern vid Stora Skuggan, Norra Djurgården, ca 10 min promenad från Universitetets tunnelbanestation. Hitta till Stora Skuggan >>

Målet är på samma plats som starten.

 

VÄTSKE- OCH ENERGISTATIONER MINI 700 M

 • Vid start och mål

   

ECOTRAIL STOCKHOLM MINI 700 M SAMMANFATTAT

 • Start: 10.10 vid Stora Skuggan, Norra Djurgården
 • Mål: Stora Skuggan, Norra Djurgården
 • Höjdmeter: 5
 • Banunderlag: 70% gångväg, 30% gräs/stig
 • Vätske- och energistationer: Vid start/mål
 • Antal startplatser: 100

 

TÄVLINGSINFORMATION & PROGRAM

Mer detaljerad tävlingsinformation och program för tävlingsdagen publiceras på vår hemsida under våren 2021 och skickas ut via e-mail till alla anmälda cirka två veckor före tävlingen.

 

ANMÄLNINGSAVGIFT

Sista anmälningsdag är 9 juni 2021 men anmäl dig redan idag för vårt lägsta pris och säkra din plats!

75 SEK - 2021-02-28

95 SEK 2021-03-01 - 2021-06-09

 

ANMÄLNINGSVILLKOR

 • Vi tar endast emot individuell anmälan vilken görs via vår partner Race.se
 • Anmälan är bindande och erlagd anmälningsavgift återbetalas inte.
 • Anmälan gäller endast för kommande tävling och kan inte flyttas till nästkommande år.
 • Namnändring kan göras till och med 31 maj 2021 mot en administrativ avgift om 200 kr.
 • Deltagande i EcoTrail Stockholm sker på egen risk.

  

AVBESTÄLLNINGSFÖRSÄKRING

Starklar är en avbeställnings- och olycksfallsförsäkring som vi rekommenderar. EcoTrail Stockholm ansvarar dock ej för försäkringen. Om du har tecknat försäkringen Startklar återbetalas hela deltagaravgiften vid sjukdom eller skada som förhindrar deltagande. Startklar gäller i 12 månader från teckningsdatumet, kostar 155kr och gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangemang. Läs mer på www.startklar.nu